Eftersom vi är så speciella och okonventionella har vi valt att inte ge oss in i några befattningsbeskrivningar jobbigare än just den att vi alla är medlemmar i samma företag. Flummigt kanske, men det passar bättre tycker vi då det bara vore omständligt att vi skulle vara delägare i oss själva. Ägandet i vårt fall blir extra absurt eftersom att den dagen vi slutar så finns det ju inget kvar att äga (och då återstår ju bara frågan vad vi ägt fram tills dess). Därför kallar vi oss kort och gott för medlemmar och Avfyra är därför just summan av sina medlemmar i varje given stund. Värdera det i aktier eller pengar om du kan… ;)

Christian är överallt. Avfyras mediabrus kan man säga. Hans formella titel på byrån är AD, men vi som känner honom brukar hosta fram ett litet försynt HD strax efter. Han började sin karriär med att utbilda sig inom tidningsdesign och har sen dess arbetat på olika reklambyråer i Göteborg och Borås. Om vi får skryta lite så är han grym på typografi och grafisk design – alltså a lot. Privat hittar man förmodligen honom på väg någonstans. Han är alltid på väg. Alltid. Oftast till och från sitt absoluta största intresse – flippersamlingen.
0705-90 40 46
christian@avfyra.se
Vår alldeles speciella AD-Frida (ej att förväxla med Näs-Frida) behöver inte dricka kaffe och inte äta socker – allt det där kommer naturligt. Turligt nog lyckas hon kanalisera mycket av denna energi till konstruktiva och kreativa aktiviteter vilket passar bra här hos oss. Frida är dessutom smittsam vilket hon påpassligt nog utnyttjar t.ex. när hon leder fotningar – och energin finns kvar långt efter att bilderna bleknat. Privat hittar man inte Frida. Det beror på att hon antingen är några mil in i någon skog någonstans och sköter om ett kantarellbestånd, eller så river hon runt i trädgården, eller så… ja, vem vet vad hon gör… Utomhus är hon i alla fall. Ordning och reda – pengar på Frida.
0739-32 93 55
frida@avfyra.se
Avfyra Reklambyrå har ett ankare – Henrik heter han. Möjligtvis kan folk uppfatta honom som lite tovig och tatuerad, med all rätt vill tre av fyra tillägga, men hos oss är han också en utmärkt strateg, en tänkare och en av två ARUs. ARU betyder Ansvarig Reklamutgivare, vilket innebär att Henrik har stenkoll på Marknadsföringslagen. Rent visitkortstitelsaktigt är han AD och varumärkesstrateg. Reklambyrålivet drog igång för sisådär 10 år sedan på Holviks Reklambyrå där han de sista åren verkade som delägare.
0706-43 21 77
henrik@avfyra.se